Näin on taas viikko ja viikonloppu vierähtänyt. Taas on aikaa tärvääntynyt kaikenlaiseen. Mutta hienoa viime viikossa oli se, että työn puolesta sain neuloa ;)) Meillä aloitti sellainen neulepiiri, joka kokoontuu kerran kuussa neulomaan hyväntekeväisyyteen. Eka kerralla aloitimme Apupupua ja vauvanpeittoa. Ja intoa oli kovasti jatkaa....

Ja viime maanantaina oli neuletapaaminenkin. Siellä pohdimme yhdessä Norojen tilaamista ja opettelin tiimalasikantapään.

Ja nyt viikonlopun ohjelmassa oli Käsityömessut täällä Kuopiossa. Tuttuja ihmisiä oli näyttelyvieraissa ja myyjissä. Ja oli kiva tutustua myös Catariinaan. Kiitos ihanasta langasta. Ja sitten seurasi näyttelyn mieluisin yllätys;  Noroja, paljon Noroja.... Niinpä lankatilausta täytyy vielä harkita. Norot pois ja jotakin muuta tilalle.

Mutta nyt viikon tuotoksia:

221784.jpg

Ei juuri neulomus, mutta verhoilu kuitenkin. Entinen kangas oli kulunut jo puhki, mutta tuoli oli omistajalleen rakas. Joten se sai uuden samettimaisen pinnan.

221781.jpg

Viikon ihastelun aihe on ollut Solo-langasta neulottu huivi. Lankaa ostin kolme kerää, puolet huivista neulottu langan keltaisesta reunasta ja toinen puoli punaisesta. Langan ostin Vihreästä vyyhdestä.

221779.jpg

221782.jpg

Pipo tehdas tuotti tällä viikolla pääkallpipon ja teddy-pipon. Jälkimmäinen menee asunnottomien keräykseen, pääkallopipon saa mannekiini itse. Ujous vaan iski.

221786.jpg

Ja suurin työ on "Vihreä möykky".Sain sen juuri äsken irroitettua puikolta. Ja vielä joku ilta pingotan sen. Lupaan.