Kiitos todellakin monelle kävijälle, vaikka olenkin tälläinen vihreä. Kuten joku on jo huomannutkin, rinkiin en ole päässyt. Syitä olen kysellyt, mutta vastauksia on tullut niukalti. Mutta toivottavasti se joskus selviää. Viime päivinä on ollut hiukan huolen aiheena selkä. Se ei tunnu olevan ihan yhteistyökykyinen tai - haluinen. Mutta jospa sekin selviää muiden ongelmien kanssa... aikanaan. NIIN kipeä se sentään ei ole, etteikö jotakin olis saanut valmiiksikin.

59154.jpg

Kassista tuli tämän näköinen, hyvää harjoitusta kassin vaihtoa ajatellen. Ja sävy sävyyn valmistui Flower basket shawl. Ja se oli elämäni ensimmäinen neule, jonka tein englanninkielisen ohjeen mukaan, olen vähän ylpeä itsestäni ;)

59148.jpg

Sitten on väliaika töinä valmistuneet pipot ja lapaset. Pipoissa lankana Nalle + Chili. Lapasissa suomen lampaan villalanka, ystäväni Siken lampolasta. Toisen varressa hiukan KoolAid väriä.

59152.jpg

59150.jpg

Kuvasta näkyy selvästi, että toinen pipo jäi kiireessä (laiskuudessa) höyryttämättä,  kun oli kiire saada kuvaan. Ja viimeinen kuva tällä kertaa uudesta värjäys satsista.

59155.jpg

Tällä hetkellä ne ovat jo kuivumassa. Lankoina suomelampaan villaa, Woolia, Floricaa ja reumalankaa.Kokeilussa mukana myös meidän kotoisat karamellivärit. Ja heti todettava, että täytyy pureuttaa esim. etikalla. Kuvia tulee lähipäivinä valmiista langoista. Ja ettei neulominen ihan unohtuisi, niin puikoilla murhetta aiheuttanut Opal flamingo. Aloitin siitä jo kaksi eri kertaa sukkaa, mutta aina se vaan tökki.Nyt siitä on tulossa Kiri, jos ei enää mieltään muuta. Ja toisena on puseron alku, josta myös tuonnempana lisää.