Edit: Blogikierroksella törmäsin tähän, ja pakkohan se oli mennä mukaan ;))) Kun on tullut noita sukkalankojakin osteltua.

Kyllä reissaaminenkin on mukavaa, mutta niiiin ihana on tulla kotiin. Omaan sänkyyn. Ja olla lomalla. Kaikki narinat, mitä viime aikoina on ollut, on tyystin unhoitettu. Edessä on monta kivaa asiaa odotettavissa. Ihan ekana odotan keskiviikkoa,  jolloin Enklannin "lapset" tulevat käymään täällä kotomaassa. Ja sitten viikonloppuna on Hanskin tytön pieni muotoinen hääjuhla. Kiva, kiva.  Mutta vielä hiukan historiaa. Perjantaina suuntasimme taas auton keulan kohti Kauhajokea. Ja olihan minun ihan pakko poiketa taas täällä:

400493.jpg

Ja omasta pussista löytyi tälläistä tällä kertaa:

400494.jpg

Vihreä ja punainen Helen on Venlalle, maksoivat euron per kerä. Vähän lisää Alpakkaa ja ihanaa kananpojan keltaista La svegasia. Ja Vivaldin hintaa en muistanut tarkistaa, vaikka joku sitä kysyi. Siellä kun väkisin on jotenkin transsissa, siellä kaupassa. Yhtään järkevää ajatusta ei päähän mahdu.

400486.jpg

Ja tässä vielä esittelyssä juuri uunista ulos tulleet uuden uutukaiset sukkalangat. Ja tään hinta oli muistaakseni 2.40. Tai ainakin jotakin sinnepäin.

Valmiita töitäkin on joitakin, mutta kuvia niistä ei ole. Viemisiksi (toivottuna) vein kaksi Jussipipoa. Toisen sain valmiiksi jo ennen lähtöä, mutta toisen tein matkalla, jota oli 400 km ja isäntä ajoi (poliisille tiedoksi, en siis neulonut ajaessa) Ja kun kamera ei lähtenyt mukaan, niin kuvat jäi ottamatta.

Matkan varrelle osui myös Vesan kyläkauppa, jossa pistäydyimme myös. Sieltä löysin yhtä sun toista juhlia varten. Mutta näytän nämä:

400488.jpg

400491.jpg

Tää on puuvilla kangasta. Ajattelin, että tästä saa esim. monta kivaa korttia, tai johonkin muuhun kauniita kukkia. Että sellaista tänään, sunnuntaina.