Enää en jaksa marista, minne aika katoaa, jonnekin se vaan menee. Uusia esiteltäviä käsitöitä ei ole, mutta työalla on monta ;)) Mutta tänään on aika isojen kiitosten.

Ensinnäkin ihan tärkeimmät; Ystävälleni Jennille. Jokainen paketti on lämmittänyt sydäntäni ja etenkin tämä viimeinen. Olisit vaan tullut perille asti, olisi ollut kiva nähdä ihan nenäkkäin. Minä en tiedä mistä se johtuu, mutta olen huomannut itsessäni ihan uuden piirteen. En millään ole raaskinut syödä niitä suklaita, joita olet lähettänyt, myös langat (lukuunottamatta Tovea) on vielä koskemattomina. Jotenkin tuntuu, että tätä "projektia"haluaisi venyttää mahdollisimman pitkään.

274083.jpg

Jenniltä joulukahvia, kynttilä, mansikkahilloa, keksejä, raaputusarpa (joita en itse osta koskaan, mutta en voittanut nytkään) ja kruununa tuo Sivilla. Aikaisemmin en ole edes pitänyt kädessäni, mutta jo nyt tiedän, että lisää pitää saada. Kiitos Jenni vielä kerran.

Seuraava Kiitos menee Maaritille, olisin ollut onnellinen jo sen vuoksi, että sain jollekin hyvän mielen. Mutta että vielä sain lankaa, olen ihan mykistynyt. Eihän lehti siitä kulu, jos sitä joku toinenkin katselee.

274084.jpg

Myös Maaritin lähettämä lanka ihan uusi tuttavuus. Pääsee puikoille viimeistään joulun aikaan. KIITOS!!

Myös omaa Ystävääni olen muistanut paketilla, tuntui oikein vaikealta kirjoittaa omaa nimeään siihen alle. Tämä on ollu tniin ihanaa aikaa, että oikein harmittaa kun se päättyy. Mutta ainahan on toiveita että Kristel tai joku muu jaksaa järjestää tällaisen uudelleen. Ja kolmannet kiitokset siis Kristelille!! ToivottavastiYstäväni S saa paketin maanantaina.