Tai vihdoinkin. Tuntuu että aika soljuaa jonnekin. Pitäisi olla puolet lisää ainakin vapaa-aikaa. Tai ainakin yksi päivä ihan kokonaan käsitöille.

Tänä aamuna jo kuvittelin, että tänään on aika ommella ja neuloa. Niin eikö naapurin rouva tule kysymään, haluatteko ruusupensaan taimia, haluatteko kuunliljaa. No tottakai me haluttiin. Ja eiku istuttamaan. Mutta laskeskelimme, että kuka raskis mennä taimelasta hakemaan 20 pensaan tainta. Ei me ainakaan, mutta kun saatiin, niin mielissämme istutimme. Ja se siitä ompelemisesta sitten.

Mutta toki jotakin on viime viikonkin aikana tapahtunut. Sain Ystävältäni kortin, jossa luvataan jotakin seuraavaa siirtoa... jännityksellä taas odottamaan...

182057.jpg

Kiitos kortista !!! Itse sain perjantaina postiin arpajaispalkinnon ja huomenna laitan paketin Salaiselleni.

182063.jpg

Nämä sukat on kokoa Goljatti ja niinpä ajattelinkin käyttää ne vielä pesukoneessa. Nämä ovat menossa

T&T:n haastekeräys 10.8.-11.12.2006.

182054.jpg 

Ja tässä rannekket, malli on kokoelma monesta eri ohjeesta, lankana Nallen revontuli, joka on koolattu. Fiksu olis ottanut kuvan kämmenpuoleltakin, mutta minä en. Ja kuten kuvasta näky, linssilude yritti taas iskeä.

182055.jpg

Tässä on tälläinen viritelmä. En ole käynyt nylkemässä kenenkään lammasta tai muutakaan elävää.Siinä on pingotus vaiheessa taikanuttu tai bolero tahi joku sellanen ;)))