Torstai iltana saimme pikakutsun perjantaiksi synttäreille. Olimme heti innoissamme lähtemään. Siinä iltaa istuessamme Venla virkkasi itselleen uuden pipon ja minä tein hänelle uuden kampauksen, pipoon yhdistetyn:

425777.jpg

Perjantai aamuna sitten iski vimma. Minullahan on ne solmiot ostettuna, hame on saatava synttäreille. Niinpä purin niitä ensin reilun tunnin. Sitten silittelin ne auki, liimasin kaksipuoleisella liimakankaalla vuoren, joka on solmion kärjessä,  kiinni. Ja sitten vaan solmioita yhteen.

425776.jpg

Tää on tätä minun "ryysyläisromantiikkaa". (Aikaisemmin Esmeralda-villatakki)

425772.jpg

Yhteen solmioon ompelin kaikki merkit.Ja hame sai tietysti sille kuuluvaa huomiota juhlissa ;)) Ajattelivat tietty mielessään; "hullu akka" ;)))

Tänä aamuna lämmitimme aamusaunan heti herättyämme.Ja sen jälkeen tulikin pikkuWilma hiihtolomailemaan. Ja koska sattui talven ensimmäinen suojasää, niin pihalle koko joukko:

425769.jpg

Se on Hanski, joka on tuolla linnakkeen sisällä. Ja punainen väri saatiin karamellivärillä ja sumupullolla. Nyt illalla siellä palaa useita kynttilöitä.

Sen jälkeen suuntasimme taas lauantain kirpparikierrokselle. Tällä kertaa TOSI LÖYTÖ oli tämä maustehyllykkö;

425771.jpg

Hyllykkö koostuu kolmesta erillisestä hyllystä. Alkuperämaa on Tanska, ikää tosi vaikea arvioida, mutta vanha. Jokainen purkki täynnä mausteita, mutta olkoot koristeina ;)) Ja hintaa löydölle kertyi 9 euroa.

Lisäksi löysin yhden käsityölehden:

425767.jpg

425774.jpg

Vaikka kansikuva puhuu virkkauksesta, sisällä on mm. tämä neuleohje. Mutta sama asia pisti silmään uusimmassa Modassa. Puhuttiin neuleohjeesta ja ohjeessa neuvottiin salomoninsolmuja. Laajasti käsiteltyä neuletta.