Vihdoinkin jotakin "raportoitavaa" ;)) Ihan ensin, miten niin pieni asia kuin risteilyn varaaminen voikin muuttaa elämää? Mutta nyt se vaan tuntuu erittäin hyvälle ja kun vielä saan kolme lapsistani mukaan. Sitä on kiva odottaa, vaikka sinne onkin vielä kaksi kuukautta. Ja siitä Norotakista olen jo puhunut sen verran, että nyt kuvia kehiin. Mutta koska olen sen verran suuri kokoinen, niin takkikaan ei  tahdo mahtua yhteen kuvaan, joten ensin hihaa:

343077.jpg

343079.jpg

Ideana on, että ei tarvitse välttämättä erikseen rannekkeita, kun aukaisee hihan napin. Sitten hiukan sivusta:

343075.jpg

Sivuissa hiukan rimpsuja ja helmiä.

343073.jpg

Edessä simpukka solki ( 4.80 €) ja vinonapitus kolmella napilla. Tuo solki on ihana ;)) ja sitten koko komeus:

343076.jpg

Lanka : Noro Kureyon 159 450 g, Johanneksen pellavan lanka n. 70g.

Malli: Esmeralda - oma-tehty mutu-tuntumalla. Takakappale yhtenäinen,  hiukan lyhyempi kuin etukappaleet joita yhteensä  kuusi. Kappaleiden ympäri virkkasin kierroksen kiinteitä silmukoita ja ompelin sen jälkeen osat yhteen.

Joten Noro-virus iski pahimman kerran, mutta nyt jo hiukan helpottanut. Yksi kerä jäi pipoa varten, sen kaveriksi kävin eilen hakemassa yhden vyyhden mustaa Fritidsgarnia. Samalla reissulla tuli mukaan Jannea, joista tulee sukat Hanskin tytölle ja tämän sulhaselle. Tai siis Mallun sukat tuli jo:

343084.jpg

Ja näistä tulee Terolle:

343087.jpg

Tänään on sitten työnalla ollut ihan erilainen käsityö. Tuossa päivän muutamana Catarina puhui leivän teosta. Itse olen joskus paistanut 11 leipää viikossa. Lähes viisitoista vuotta. Mutta nyt on jäänyt, kun on niin pieni perhe. Hyvin harvoin olen tehnyt. Mutta se ajatus siitä tuoksusta, minkä vain itse tehty leipä saa aikaan... se alkoi puhutella....ja niin laitoin eilen leivänjuuren tulemaan. Ja tänään...

343080.jpg

Aamulla nousin kahdeksan jälkeen alustamaan taikinan. Yhdeltätoista hieroin leivät pöydälle kohoamaan.

343082.jpg

Kahdeltatoista leivät alennettiin. ja puoli yksi ne pääsivät uuniin.

343083.jpg

Ja puoli kaksi ne olivat valmiina. Leivän teko vaatii aikaa, mutta palkitsee tekijänsä kyllä kaksin verroin tuoksullaan. Voi kun voisin sen laittaa tähän mukaan teille.

Hyvää sunnuntai iltapäivää kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa.