Kuten huomaat, blogittaminen ei vieläkään tahdo onnistua....

Selaan kyllä muiden blogeja, mutta tuntuu, että mitään sanottavaa ei ole. Eilen kävin hakemassa taas hiukan lisää virtaa neuletapaamisesta, ja ilmeisesti se auttoi hieman.

Uusia neuleita kyllä on tulossa... liian monta yhtäaikaa. On muutamat (3) sukat kesken, yhdet niistä kulkee työkassissa mukana, jos sattuu, että työmatkalla esim. sillat on auki ja joutuu odottelemaan. Muuten sukkien eteneminen hidasta. Lankana Nallen uusi violetti.

Sitten on alpakasta aloitettu huivi... Tenneseestä pusero.. ja jostakin puuvillasta se ET-kassi. Jonka ohjeen kanssa painiskelin minäkin. Ei sattunut pohjan silmukkamäärä trimmaamaan ohjeen kanssa muuten kuin vääntämällä. Eikä minun mielestä kuvassa ollut koko sivukaan, jonka piti olla 30 kerrosta. Ja oli ihan vähällä mennä nekin olkahihnat väärään kohti, jollakin muullakin oli käynyt niin, lohduttavaa, mutta nyt se alkaa olla viimeistelyä vaille, eli niitä puolipylväitä reunaan. Ehkä sitten kuvaakin.

Ja vielä se, että tuli käytyä Farmarissa ihastelemassa niitä alpakoita. eikä tietenkään voinut poistua ilman lankaa, kympillä sai kolme kerää. Lupaan kautta kiven ja kannon kuvan niistäkin, kunhan olen kameran kanssa samassa tilassa.