Näin pääsi käymään. Mutta onnellinen olen siitä, että uskon uskomukseen, jonka mukaan ihminen vanhetessaan viisastuu. Nyt olen jo melko vanha, melko viisas nainen. Ja pah.
Mutta laivalla oli kiva käydä, siellä muistettiin synttärisankareita (meitä oli kolme) laululla ja kuohuviinipullolla.
Ja kyllä lastenkin kanssa pärjää laivalla, kun mukana olevat lapset olivat 25, 22 ja 15 vuotiaita. Enää ei tarvinnut juosta karkkikaupan ja pallomeren väliä ;)
Tallinnasta itsekukin löysi mieleisiään ostoksia. Teini osti vaatteita ja tinki mallikkaasti. Pojatkin löysivät paidat itselleen. Ja äiti lankoja, mitäs muutakaan. Mutta maltillisesti tällä kertaa:
457472.jpg
Synttärilahjaksi sain Hanskilta tälläisen:
457467.jpg
Kuvat näyttävät tänään taas kaikki hiukan sumuisilta, johtuu varmaan ilmasta ;)) Mutta sitten hiukan asiaa neuleista. Ainoat, jotka ovat valmistuneet, on kämmekkäät Regia silkistä ja Fabelista sukat. Regia silk on ihanan tuntuinen lanka, mutta käytössä lanka muuttuu pian tuhruisen näköiseksi. Kämmekkäät ovat olleet viikon käytössä ja nyt jo tämän näköiset.
457466.jpg
No todella fiksua kuvata punainen neule punaisella liinalla.
457462.jpg
Ja tässä sukka, on sillä parikin, mutta se on toisessa jalassa, ja kun kuvan yrittää ottaa seisaaltaan.....seli-seli...
Mutta sitten viimeisenä helmi pohjalla. Me olemme saaneet (ostaneet) eilen uuden koneen. Ei enää kinaa teinin kanssa, kenen vuoro olla koneella.
457473.jpg
Ja nyt on tiedossa vielä reilu viikko lomaa. Joten ei mitään hätää.