..laulattaa. Arvatkaa, kuka pääsee 3.2. Päntäneelle?? Arvatkaapa mitä on Päntäneellä?? Isäntäkin huomautti, että varmaan pitää käydä lankakaupassakin. No joo. Virallinen syy on Hanskin kummipojan ammattiin valmistuminen. Mutta kun se lankakauppa on siinä kahden  (2) kilometrin päässä, niin kyllähän siellä varmaan pitää pistäytyä. Onneksi en ole osallitunut mihinkään hamsteri hullutuksiin ;)))) Ja sitä paitsi, minun lankakaapissa on melko varmasti yksi tyhjä kolo yhden hyllyn perällä ;)) En nyt juuri tarkalleen muista, mikä hylly se olisi ollut ;))

Mutta hiukan asiaakin...olen joskus aikaisemminkin tuskaillut näiden huovutustöiden kanssa... nyt olen pessyt Norosta ja Fritidsgarnista neulottua pipoa kaksi kertaa. Kunhan pesen vielä 100 asteen valkopesun, niin ehkä siitä tulee pipo. Tai sitten siitä tulee laukku. Ja ehkä minä pikkuhiljaa luovutan.

Jos joku jaksoi lukea tänne saakka, niin voi osallistua kisaan, koska mittari näyttää lähestyvän 15 000. Luvassa varmaan jotakin Tapion kaupasta. Arvonta päättyy kun lukema ylittyy.