Täälä viikolla lankamäärä lisääntyi muutamilla vyyhdeillä. Neuletapaamisessa viimeksi olin Noroja vailla ja pohdittiin yhteistilausta. Sitten Norot löytyikin käsityömessuilta. Mutta nälkä jäi. Niinpätutkimaan Get Knittedin sivuja. Ja sieltä löytyi nämä:

237855.jpg

Old rose

237858.jpg

Lornas Lace: Camouflage, Black Purl ja Watercolor.

Kiitos taas Distant Knitter!!!

Mutta ehdottomasti tämän viikon kohokohta oli eilinen. Moni muukin suomalainen osallistui eilen Ylen hyvä -kampanjaan. Minä osaltani olin innostamassa nuoria auttamaan vaikkapa neuloen. Esillä oli Apupupu, neuleet asunnottomille ( Tekele ja tuunaus)ja vauvanpeitot Vaaka Ry:lle. Ja se kohokohta, neuvoin 17 vuotiaan pojan neulomaan, joka ei ollut koskaan neulonut !! Että tuli hyvämieli.

Niin ja sitten siihen arvontaan. Voimavarat ei antaneet myöten tehdä mitään monimutkaista tai ennennäkemätöntä systeemiä, vaan numeroin osallistujat osallistumisjärjestyksessä. Kaikenkaikkiaan heitä oli 27. Sen jälkeen Armaani sai sanoa numeron 1 ja 27 väliltä.  Ja voittonumero oli 15.Haluatteko itse tarkistaa kuka onnellinen voittaja on?? No jos kuitenkin kertoisin sen,  da...daaa....ZIINA

Laitatko minulla postia [email protected], niin voin laittaa pakettia tulemaan. Ja iso kiitos kaikille osallistujille, näitä on aina niin kiva järjestää ;))