...hillitse mikään. Ei edes selkä särky eikä kortisonikuuri. Koko ajan pukkaa uutta ideaa.  Mennäänpäs hiukan taakse päin. Aamulla vielä yritin neuloa innolla työnalla olevaa villa puseroa.  Hihat jo hyvällä mallilla. Sitten tulee uusi SK. Nopealla selailulla ei mitään kivaa. Mutta sitten Domino jotenkin kiehtoo...

...pakkohan sitä on kokeilla. Ei tahtonut löytyä edes sopivia keränpohjia, mutta tuossa se nyt on.60798.jpg

Ja tuota värkätessä syntyi ajatus, että tällä tapaahan voisi tehdä sellaisen takin!!!  Ja nyt päässä vaan pyörii takin suunnitelmat. Langaksi olen päättänyt jo Nallen ja toinen väri on musta, mutta onko toinen kirjava punainen vai kirjava turkoosi??? Siinäpä pulma:

Ja toinen kuva tulee värjätyistä langoista.

60800.jpg

Itse olen aikas pollea noista. Eritoten etureunassa oleva Florica onnistui hienosti. Ja reumalanka on toi kirkas punainen. Sitä on saanut vaan valkoisena, ja sellaisen likaisen värisenä. Nyt iloisen punainen. Ja kun vielä sain ostaa entiseltä anopilta kerinpuut, niin nyt ei ole hätää ;))) Minulle jäi ylimääräiseksi sellaiset  Aatamin aikuiset kerinpuut. Toimii kyllä paremman puutteessa, jos joku haluaa ne edullisesti, niin ota yhteyttä.