107442.jpg

Kuva puhunee enemmän kuin tuhat sanaa, mutta silti... valkoiset lankat pääsevät jossakin vaiheessa värikylpyyn. Merinosilkistä tulee varmaankin huivi(vaalean punainen tarttunut Sialta ) ja Mohairistakin tulee varmaan huivi, saattaa olla, että Brillastakin tulee ;))) Brilla maksoi VAIN 0.75 euroa, pakkohan sekin oli mukaan ottaa. No Alpakasta saattaa tulla huivi.  Tainnut iskeä oikein huivi vimma ;)))

Tuosta edellisestä päivityksestä unohtui se, että sa mokoma amerikan kauppa ei ollut auki vielä puoli kaksitoista, ei kaksitoista, eikä vartin ylikään. Sitten loppui aika. Sinne jäi ne vihreät Kool Aidit, jotka näkyi siinä pöydällä lasioven läpi. Eikä harmittanut ollenkaan.

Mutta sitten uusiin kuviin. Tässä on sekä vaihdettu vaunu, että siihen uusittu varjostin.

107444.jpg

Molempiin olen tyytyväinen.

107443.jpg

Ja aika tyytyväinen olen tuohon Mieheen, kun se oli tänään saumannut saunan lattian.Kuten kuvasta näkyy, viimeinen pesu kerta enää uupuu. Sitten vain lauteet ja kiuas paikalleen, ja Volaa´...saunomaan. Mutta ei juhannuksena, koska jussia vietämme vaunuillen Varkaudessa. Joten juhannusruusujen myötä oikein hyvää Suven juhlaa kaikille. Ja muistakaa ennenkaikkea, pää pinnalla ;)))