... siitä., kun sanoin TAHDON, tahdon oman blogin, ihan niinkuin muillakin, sellaisen, jossa on hienoja kuvia hienoista käsitöistä. Ja sellaisen minä olen saanut. Ainakin omasta mielestäni, ja se riittää. Ja kuten olette huomanneet, en ole mikään tuuliviiri. Kun olen löytänyt oman näköiseni pohjan, en ole mennyt sitä muuttelemaan, enkä aio vieläkään muuttaa. Koskaanhan ei voi tietää minä päivänä se iskee, mutta ei ainakaan vielä.

Tähän vuoteen on mahtunut käsitöiden osalta niin kuin muutenkin elämään... sekä ylä- että alamäkiä. Nyt on vähän sellainen plaah tilanne. ei oikein tiedä mitä neuloisi. Jotakin kuitenkin koko ajan työnalla. Ja jotta ei pääsis langat loppumaan, niin minäkin....ensin Prismaan... sen verran toki myöhässä, että vihreää Kolibria ei enää ollut, mutta kelta-oranssia kuitenkin. Ja sitten Lidiliin ja lankaa sieltäkin.

419628.jpg

Välillä on kiva ommellakin, kun vaan jää aikaa ja jaksaa. Tässä uusin laukkuni.

419629.jpg

Tuo lähes tulppaanin mallinen väriläiskä on tasku ja sellaiset on molemmilla puolilla. Vuoret tein limen vihreästä ja myös sisäpuolella on kaksi taskua. Ja uutta projektia varten löytyi tarvikkeet kirpparilta. Kolmekymmentä solmiota, yhteensä 4 euroa.

419630.jpg

Nyt vaan etsiskelemään hameen teko-ohjetta.