Edit: Valitettavasti joudun katkaisemaan arpajaiset näin alkuillasta ;)), mutta olemme lähdössä Joroisiin karavaanareiden rosvopaisti-pippaloihin. Langat ja puikot on pakattuna, nyt puuttuu vaan ne lihat, joten täytyy mennä kaupan kautta. Hyvää viikonloppua jokaiselle lukijalle. Palataan arvonnan pariin sunnuntai iltana. Lellu

 

Ja kaikki Apupupun tekijät. Soitin Punaisen Ristin aluekonttoriin ja tiedustelin Pupujen keräämisestä. Ja vastaus oli, että Puput voi toimittaa aluetoimistoon, Kontin toisessa kerroksessa, Haapaniemenkatu jotakin.... Näin ollen säästää postimaksuissa ja voi tehdä vaikka muutaman pupun enempi.

Ja sitten tehtyä...

Jostakin löytyi innostus ja kipinä uuden käsilaukun tekemiseen. Idea laukkuun löytyi jostakin lehdestä, kaavaa tai ohjetta siihen ei ollut. Aikani kangaskauppaa kierrettyäni löysin mieleiset kankaat. Etsinnässä olisellaiset syksyiset värit, mutta kun löytyiyksi, niin ei sitten millään siihen sopivaa paria. Mutta näistä näin ensin punaisen, ja samassa ruusukangas ilmoitti, että olen se sopiva pari. Ja niin kotiin silppuamaan. Kummallakin sivulla on 28 suikaletta.

171634.jpg

Ei edes tarviine sanoa, että Mariannehan se siitä tuli ;)))

Ja lisäksi voisin julistaa taas arvonnan alkaneeksi. Seuraava tuhat lähestyy. Kaikki jotka ennättää perjantai iltaan, 1.9. jättää käpälän jälkensä osallistuu arvontaan.