On pitänyt sen verran kiirettä, että kirjoittamaan ei ole ennättänyt. Lukemassa olen toki käynyt muiden blogeja, että tuntuma edes säilyisi.

Ensin Helsingin reissusta. Säähän suosi erinomaisesti. Kaikenkaikkiaan meitä oli retkellä 34 henkeä, aikuisia ja lapsia sopivasti sekaisin. Ensimmäinen päivä vietettiin Linnanmäellä. Kukin nautti kesäpäivästä  tavallaan, minä neuloin valkoista toppia Butterflystä. Takakappale on valmis, ja etukappale hyvässä vaiheessa. Toisena päivänä suurin osa porukasta meni Korkeasaareen, mutta muutama tosi shoppailija jäi kaupungille. Hanski (mieheni) läksi kanssani etsimään Helsingin ihmeitä. Ensimmäisenä suunnistimme siihen amerikan kauppaan, jonka nimeä en enää edes muista... mutta sehän aukesi vasta klo 11. No jatkoimme matkaa Menitaan, sekin aukesi vasta klo 10. Me olimme ovella 9.40. Outoja nää helsinkiläiset. Eikö kauppojen pitäisi aueta aamusta?? No söimme jätskit siinä odotellessa. Ja sitten kauppaan. Olo kuin pikku lapsella karkkikaupassa. Kaikkea ihanaa ja ihan liikaa. Pää pyörällä. No muovikassillinen lankaa lähti mukaan ja mikä mukavinta, Hanski antoi myyjälle oman pankkikorttinsa ;)))) Laitan kuvia joskus myöhemmin, kun ennätän kameran kimppuun.

Viikonloppuna vaihtui käsityöt taas raskaampaan kalustoon. Mutta nyt on saunan lattiassa laatat, saumaus uupuu enää. Ja aitta sai uuden värin seiniinsä. Ja nyt on käsivarret hellät.

Eilen laitoin asuntovaunun ( vaihdetun) kattovalaisimen uudistukseen. Entinen tumma kangas sai väistyä kesäisen ohuen valkoisen tieltä. Helmien ompelu on vielä vaiheessa, mutta jospa tänä iltana saisin valmiiksi. Siitäkin sitten samalla kuvia.