Tämä viikko on ollut melkoista matalalentoa. Tiistaina aamupäivä töissä, kiireesti kotiin, ja iltapäivällä jo kohti Helsinkiä. Keskiviikko aamupäivä koulutusta laivalla, päivä kaupungilla, ja iltapäivästä taas opiskelemaan. Illalla Helsingissä ja sen jälkeen automatka Kuopioon. Jo kolmelta kotona ;))

Mutta eihän Tallinnassa voi käydä ilman lankaostoksia. Ne on pakollisia. Ja kun sain ommeltua sen lentokoneen katon, niin oli hiukan ylimääräistä lankabudjetissa. Ja tässä saalis. Sadamarketin yläkerrasta.

68827.jpg

Tosin kuvassa ei ole koko määrä. Vain näytteet väreistä ;)) Ja kuten varmaan kuvasta huomaakin, sinisen ystävä en ole. Toinen  juttu, minkä tarkkaavainen katselija panikin jo merkille, olen saanut hankituksi kerijän!!

68824.jpg

Ja kun olin kerinyt eka kerän, löytyi jo apulaisia. Isäntä innostui kovasti, miehet kai on sellaisia, teknisiä. Kun vaan on kone, niin voi tehdä vaikka mitä.

68825.jpg

Viimeinen kuva on matkaneuleesta. Aiemmin värjäämäni Wool muuttui matkalla makkarasukiksi. Ja koska lankaa oli kaksi 50 g kerää, aloitin varpaista ja sain yhtäpitkät sukat. Väri ja langan laatu sopii parhaiten yösukiksi. Sitten ensi talvena, nyt odotellaan Vappua.

P.S. Tuo lemmikkieläin- gallup jäi aika vaisuksi, mutta tällä erää koirat voitti suvereenisti.