Minne kaikki aika katoaa?? Varsinkin illat käyvät yhä lyhyemmiksi. Pitäisi neuloa, pitäisi tehdä sitä, tätä, jne. Nyt on menossa makkareiden komeroiden vaihto, mutta en valita. Vaatteille saadaan hiukan lisää tilaa ja mikä parasta. Toimituksessa oli tullut yhdet ovet liikaa. Ja isäntä sanoi, että ostetan yksi runko lisää, niin saat LANGOILLE KAAPIN. Jesh!!!!! En valita, en.

175171.jpg

Mutta nyt siihen arvontaa, osallistujia oli kaiken kaikkiaan 23, onnettarena toimi Neiti melkein 15. rumpujen päristys jäi nyt väliin...ja voittajaksi julistetaan... Maarit, Onneksi olkoon!! Laitan viestiä myös blogiisi, jotta saadaan vielä postitus asiat kuntoon.

Sitten käsitöiden kiehtovaan maailmaan...tällä hetkellä on taas niin monta työtä kesken, että valmiita on vaikea esitellä. Mutta kun muut niin minäkin, salomonin solmuja..

175174.jpg

Asuntovaunun yöpöydän valaisin piti vielä tuunata tänä kesänä. Lankana on syreenin värinen Kotiväki. Virkkasin varjostimen suoraan kiinni kehikkoon, aloitin "päälaelta" ja virkkasin alaspäin. Ensin pylväitä ja lopuksi salomonin solmuja.

Ja perjantaina löysin meidän Lanka-Matkasta samaa ihanuutta, mitä monet ovat löytäneet käsityömessuilta.

175173.jpg

Ainut harmioli, että kaupassa oli vain kahta erilaista, valitsin sen joka oli vähemmän sininen.Ja sukkahan siitä jo syntyi, toinen tekeillä.

175172.jpg

Mutta pakko vielä sanoa, että ihanaa lankaa neuloa!! Ja sitten taas neuleiden kimppuun...