Edit;  Unohtuneita asioita

1) Iso kiitos Salaiselle Neuleystävälleni kortista.

2)  Löysin kirjaston poistomyynnistä Kaffe Fassetin neulekirjan.

3) Kuopioon tuli ensilumi lauantaina 21.10.

4) Kävimme viime viikolla katsomassa elokuvan "Riisuttu mies", työni puolesta olen tiennyt sen jo aiemminkin, että papitkin on ihmisiä ;))

5) Olen nyt reilun viikon testannut Step-lankaa käytännössä. Sneakerit ovat olleet paljaassa jalassa ja jalka bootsissa. Joka päivä 8-9 tuntia. Ja ei voi muuta kuin hämmästellä. Sukan pohja on sisäpinnasta hiukan huopunut. Ja jalat ovat tosi pehmeät (normaalisti raastinraudat). Teen sneakereitä lisää heti kun ennätän.

Ja saattoi niitä olla vielä muitakin. Tästä huomaa, että pitäs ennättää päivittää useammin, varsinkin kun demenia alkaa hiipiä.

Tästä näkyy tulevan väkisin tapa, että kerran viikossa pääsee päivittämään. Arg... Tämä viikko on taas kerran todistanuttodeksi sen, että elämä on yhtä vuoristorataa. Ja minä kun inhoan kaikkia vekottimia. Mutta tällä viikolla on menty taas lujaa, vuoroin ylämäkeä, vuoroin alamäkeä. Kyyneliltäkään ei ole vältytty, mutta nyt näyttää taas saldo olevan plussan puolella. Paitsi pankkitilin saldo ;)) Ja tuskin on ylivoimaisen vaikea arvata, mikä senkin on vienyt miinus-merkkiseksi. No asiaan;

230257.jpg

Vihreän möykyn tie huiviksi on ollut pitkä ja kivinen, mutta nyt se vihdoin on jo pingottumassa.

230260.jpg

Tuulialla on oma Karvajalkansa, mutta ei minunkaan sukkamannekiini paljon huonommaksi jää ;))Välityönä sain (piti) tehdä tavissukat. Lankana tuttu seiska. Ja sitten viikon hankintoihin...

230258.jpg

Kun kerran muutkin....kaikilla muillakin on....minäkin Prismasta etsimään "erikoisen" värisiä seiskoja, jos vielä tulee tarvis tavissukista. Aina hyvä selitys tarpeen. Ja eihän lankoja voi neuloa jos ei ole kunnon työkaluja..

230263.jpg

Joten oli IHAN PAKKO hankkia huuto.netistä bambubuikkoja. Tämän viikon elämää on myös ilahduttanut vieras, joka on melkein oma:

230264.jpg

Eemeli on viisi vuotias kolli, joka asui neljä ensimmäistä vuottaan meillä. Sitten me muutimme citiin ja Eemelille löytyi uusi koti maalta. Ja me saadaan aina silloin tällöin Eemeli lainaan meille. Nyt kisu on ollut keskiviikosta saakka ja lähtee tänä iltana kotiin.

Venla oli vastaavasti alkuviikon isänsä luona Juukassa ja kun tuli kotiin toi äipälle tuliaisia, ja kun on äitinsä tyttö, niin toi tietysti lankaa ;))) Hyvin on oppi menny perille.

230262.jpg

Sen lisäksi hän on hyvin hintatietoinen. Ostaa  lankaa vaan silloin kun se on edullista. (Neulojillehan lanka on AINA  edullista, sitä voi huoletta verrata vaikka Räikkösen veneily harrastukseen, edullista on)

Norotkin on jo työn alla:

230256.jpg

Väri vaan ei pääse oikeuksiinsa. Mutta tiedättehän, se on todella upea.